ma-vr: 09:00 - 17:00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis!*
  • Groepskorting
  • Niet goed, geld terug
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending boven € 50,-*
  • Zaterdaglevering

Partner voor uw Oktoberfest

Organiseert u een Oktoberfest?

Dan zijn wij uw perfecte partner voor een samenwerking! Wat kunnen wij u bieden?

Actiecodes. Voor bezoekers van uw Oktoberfest kunnen wij een speciale actiecode maken. Hierdoor kunnen jullie bezoekers wanneer ze bij ons iets bestellen korting, of een gratis verrassing krijgen.

Pakket voor uw personeel. U weet zeker dat uw feest goed draait als uw personeel in traditionele Beierse kledij rondloopt. Stoere Lederhosen en sexy Dirndl’s kunt u bij ons aanschaffen met aanzienlijke korting.

Beierse marktkraam. Wij kunnen uw feest een extraatje geven door met een Beierse verkoopkraam uw bezoekers de mogelijkheid te bieden zich ook in Beierse stijl om te toveren. Wij kunnen u merchandise spullen onder consignatie leveren (u betaalt dat wat is afgenomen en dat wat niet verkocht is kan "in originele staat" weer retour) of wij kunnen zelf langskomen met ons team bij feesten vanaf 850 bezoekers.

Online samenwerking. Wederzijds reclame maken via de website en social media kan voor beide partijen ten goede komen.Ontvang daarnaast een mooie verkoopvergoeding voor bestellingen die via uw site komen.

In Beierse stijl en sferen. Op uw feest wanen bezoekers zich in Beierse sferen, want met ons assortiment tovert u de locatie om in een echte Oktoberfestlocatie. Wij halen onze decoratie rechtstreeks uit München, het hart van de Oktoberfesten.  Het meeste van onze partydecoratie is getest op brandveiligheid! Voor grote aantallen bieden wij u scherpe prijzen.

Bent u enthousiast? Wij bespreken graag een mogelijke samenwerking.

U kunt ons bereiken op:

Telefoon: 0591 820 211

E-mail: feest@oktoberfestwinkel.nl