ma-vr: 09:00 - 17:00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
 • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis!*
 • Groepskorting
 • Niet goed, geld terug
 • Grootste assortiment
 • Gratis verzending boven € 50,-*
 • Zaterdaglevering

Actiecode

Het leukste is natuurlijk dat bezoekers van jullie event allemaal in Lederhose of Dirndl verschijnen. Als grootste aanbieder van de Benelux op het gebied van Oktoberfest kleding willen we jullie graag een persoonlijke actiecode geven welke jullie bijvoorbeeld via Social Media, bedrukt op de tickets, op de header van de website kunnen delen met jullie bezoekers zodat:

 • Bezoekers van jullie event GRATIS een Beierse verrassing krijgen bij hun bestelling in onze webshop www.oktoberfestwinkel.nl
 • Daarnaast krijgen jullie als event een fee van 7,5% uitgereikt per bestelling waarvoor deze actiecode is gebruikt op onze website.

Door de actiecode actief te promoten krijgen jullie een mooie fee uitgereikt en komen jullie bezoekers in mooie klederdracht met een Beierse Verrassing afgestemd op jullie feest. Win-win situatie dus!

Landingspagina en promotie

Wanneer jullie besluiten om (wederom) met ons samen te werken, krijgen jullie gratis een landingspagina op onze webshop. Hier kunnen jullie bezoekers naartoe linken, waardoor ze direct de actiecode bovenaan zien staan en krijgen ze een aanbod op maat. Daarnaast nemen we jullie mee in onze Campagnes op FaceBook, Twitter, overige Social Media, maar ook onze betaalde Google campagnes. Om jullie optimaal te ondersteunen met de promotie van de actiecode en de landingspagina, bieden we jullie gratis onze Social Media gids aan met allerlei handvaten om het optimale uit jullie Social Media te halen. Hiervoor hebben we een team van experts zitten op onze marketingafdeling.

Ook komen jullie op onze Oktoberfestagenda 2016 pagina te staan, welke ook doorlinkt naar jullie landingspagina. Deze agenda is veelbezocht onder Oktoberfestgangers die graag van feest naar feest willen rijden. Missen jullie beeldmateriaal? Geen probleem, wij bieden hoge resolutie beeldmateriaal aan van onze productfoto’s. Hiervoor hebben we een dropbox account lopen, waarvan we inlog gegevens beschikbaar stellen. Hier staan ook Photoshop bestanden om jullie eigen banner met promotiecode te maken.

Enkele tips die we altijd meegeven zijn:

 • Plaats de couponcode met link op jullie tickets
 • Probeer altijd een paar mailtjes te versturen naar jullie bezoekers. Via Mailchimp kun je eenvoudig nieuwsbrieven versturen naar de bezoekers die hun mailadres hiervoor hebben achtergelaten.  Wij schrijven graag een stukje voor jullie nieuwbrief waarin we aandacht vragen voor de couponcode.
 • Plaats een link of couponcode zichtbaar op de website en niet ergens onderaan
 • Maak gebruik van mooi beeldmateriaal
 • Vragen? Gewoon bellen met ons. Daar zijn we voor!

Aankleding van personeel

We willen graag ondersteunen op het gebied van aankleding van personeel. Speciaal voor het personeel hanteren we groothandelsprijzen. Graag horen we om hoeveel personeel het gaat en wat hierin de verhouding mannen en vrouwen is. Dan maken wij hiervoor bij belangstelling een offerte op maat. Dirndl’s kunnen we bijvoorbeeld al aanbieden van € 24,95 excl. BTW en een Lederhose van 100% leder met Tiroler blouse vanaf € 49,95 excl. BTW

Aankleding van het event

We bieden ook ondersteuning op het gebied van partydecoratie. Denk hierbij aan Beierse tafelkleden, Oktoberfestvlaggetjes, muurdecoratie, etc. Onze producten zijn geschikt voor Horeca locaties en zijn brandvertragend. Onze partydecoratie kun je bij ons inkopen met 20% korting. Vraag ook naar onze Partydecoratiepakketten. Wanneer je ons verteld hoe groot de zaal is en hoeveel bezoekers er worden verwacht dan maken we hierin ook graag een passende offerte.

Kraam met merchandise

Mocht je graag Beierse merchandise willen verkopen. Koop dan bij ons de merchandise tegen een korting van 20%. Wij sturen alles in consignatie op. Zo kun je alles wat niet is verkocht terugsturen. Je rekent dan bij ons alleen de inkoopsprijs van de producten af die verkocht zijn. De verkoopprijs mogen jullie zelf bepalen. Denk hierbij aan gekke brilletjes, hoeden, pruiken, etc.

Bierglazen

Onze echte glazen Oktoberfest bierpullen kunnen we ontzettend scherp aanbieden vanaf 150 stuks. Vanaf 500 originele Oktoberfest bierglazen kunnen we deze optioneel met een speciaal logo laten bedrukken. Let op: Productietijd hiervoor is 2 maanden.

 Bij interesse maken we graag een offerte op maat!

Give aways

Het is mogelijk om je bezoekers bij binnenkomst een kleinigheidje te geven. Bijvoorbeeld een hoedje of een leuk vlaggetje. Ook hebben we leuke ‘Durst’ bordjes. Hiervoor willen we graag een scherpe offerte maken.

Op naar een leuke samenwerking

Geïnteresseerd of vragen? Mail naar feest@oktoberfestwinkel.nl Wij bieden ontzettend graag zoveel mogelijk ondersteuning aan om een leuke bijdrage te kunnen leveren aan jullie feest. Graag horen we van jullie! Naast jullie Oktoberfest event zijn er jaarlijks meer dan 100 feesten die hier met succes gebruik van maken.