ma-vr: 09:00 - 17:00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis!*
  • Groepskorting
  • Niet goed, geld terug
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending boven € 50,-*
  • Zaterdaglevering

Oktoberfest Tips

oktoberfest tips

Voor het vertrek

Wanneer moet je gaan?

Doordeweeks zijn er erg veel lokale bezoekers en in het weekend wordt het feest een stuk internationaler. Ga jij liever op een rustige dag heen of ben jij meer van hoe meer zielen hoe meer vreugd? Check de wiesn barometer om te kijken hoe druk het gaat worden.

Bereid je goed voor

Ga je een aantal dagen heen en heb je een mooie Lederhose set besteld? Denk er dan aan dat je sokken en overhemd niet zo fris meer zijn na een dagje feestvieren. Wij bieden survivalpakketten aan tegen scherpe prijzen om ervoor te zorgen dat jij er elke dag weer fris en fruitig bij staat.

Neem genoeg geld mee 

Neem genoeg cash geld mee. De prijs van een liter pul bier (een maß) kost al gauw meer dan 10 euro en als je daar ook nog een hapje bij wilt eten kan je wel wat extra geld gebruiken.

Neem geen grote tassen mee

Vanaf dit jaar zijn alle tassen met een inhoud van meer dan 3 liter verboden.

 

Op het Oktoberfest zelf 

Wees er vroeg bij!

Heb je geen reservering voor een tent? Wees er dan vroeg bij om een plekje te bemachtigen in een tent. Na 11.00 nemen je kansen om zonder reservering een tent binnen te komen aanzienlijk af en voor het echte Oktoberfest gevoel moet je natuurlijk in een tent zijn. Allemaal de wekker zetten dus!

Vergeet geen fooi te geven

Wil jij dat je maß vlug wordt bijgevuld als deze leeg is? Vergeet de serveersters dan geen fooi te geven. Een fooi geven doet wonderen!

Probeer geen bierpul te mee te nemen

De beveiliging houdt dit goed in de gaten. Als je betrapt wordt op het meenemen van een glas, kan je een flinke geldboete verwachten. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten tijdens een gezellig feestje. Je kan ze elders op het terrein aanschaffen als souvenir.

Drink niet te veel en te snel 

Op het Oktoberfest in München worden alleen literpullen bier geschonken. Het bier is ook sterker dan normaal bier, gemiddeld 6,5%.  Dan kan het erg snel gaan. Doe dus lekker rustig aan zing een paar liedjes mee en vergeet vooral niet te genieten!