ma-vr: 09:00 - 17:00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
  • Ma t/m vrij voor 20.00 besteld, de volgende dag in huis*
  • Groepskorting
  • Niet goed, geld terug
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending boven € 50,-*
  • Zaterdaglevering

Wiesnfest Albergen - Tiroler outfit nodig?

Tiroler outfit nodig? Bestel hier jouw goedkope lederhose of dirndl

Wat de Duitsers kunnen, kunnen we in Albergen ook. Het Wiesnfest is inmiddels een begrip geworden in Albergen. Dit jaar versie 3.0. We gaan op dezelfde voet verder als de afgelopen 2 jaren: een perfect aangeklede feesttent met lange tafels, literpullen bier, bratwurst en halve hanen aan de gril. Én natuurlijk bediening en bezoekers gekleed in stijl: mannen en vrouwen in dirndl en lederhosen. Ook partyband Hofbräu Regiment zal weer van de partij zijn. Nu met een nieuwe stijl waarbij ze zullen zorgen voor de welbekende gezellige sfeer in de tent. 

Nieuw op het podium in 2016: Dieter Koblenz! De ambachtelijke Schlagersänger uit Trier heeft zijn werkterrein uitgebreid en doet nu ook de Albergse bodem trillen van genot als het oerduitse repertoire uit zijn gouden strotje komt. Wie kent ze niet de oude Kult-Schlager: Ein Festival der Liebe, Schone Maid, Rosamunde, Eine Neue Liebe is wie ein Neues Leben, Anita, Schön ist es auf der Welt zu sein und so weiter...

Vergeet niet jouw tiroler outfit bij ons te bestellen

Het zal op vrijdag 13 mei aan niets ontbreken: je waant je echt even in Stuttgart of München zodra je de witte attractie binnenkomt. Een ongedwongen feest. Mit Spaß, viel Spaß! Daar wil jij toch bij zijn? Kom met z’n allen: jong & oud. Met je vrienden, team, buurt, familie of collega’s. Reserveer op tijd en twijfel niet want: “Wiesn ist nur einmal im jahr!”. Vrijdag 13 mei geht’s los!