Menu

Onze partners

Wil je alles weten over het Oktoberfest, zelf naar München reizen of een fantastische Oktoberfest Dj boeken?
Lees dan nu snel alles over onze gewaardeerde partners.

 

Oktoberfestreizen

Het Oktoberfest Munchen moet je (minimaal) een keer in je leven meemaken en vanaf zaterdag 21 september t/m zondag 6 oktober 2024 is het jouw kans: dan barst HET GROOTSTE BIERFEEST ter wereld weer los. En jij kunt DABEI SEIN !

Boek je tickets bij Oktoberfestreizen.nl en maak alles mee wat er te beleven is in München.
Het staat garant voor een fantastisch weekend welke je niet snel zult vergeten!

Oktoberfestfan

Wil jij nooit meer iets missen over het Oktoberfest? Oktoberfestfan.nl is de allergrootste fan/nieuws website over alles wat met het Oktoberfest te maken heeft. Of je nou informatie zoekt over het Oktoberfest, altijd op de hoogte wilt blijven van de laatste Oktoberfest ontwikkelingen of als je zelf een Oktoberfest wilt organiseren. Op Oktoberfestfan vind je het allemaal!

DJ Gildo

Ga jij een Oktoberfest organiseren en ben je op zoek naar de perfecte Oktoberfest artiest? Zoek niet verder. Dér Partymeister Oktoberfest DJ Gildo is beschikbaar voor boekingen op Oktoberfeesten, Bierfesten, Karneval en Duitse feesten! Laat je meenemen in de ultieme Oktoberfest-sfeer van Oktoberfeest DJ Gildo von der Wiesn, dé Meister in het creëren van een echt Oktoberfest. Of je nu een traditioneel Oktoberfest organiseert of een (half-)Duits bruiloftsfeest viert, DJ Gildo is jouw ‘echte’ Duitse Oktoberfeest DJ.